• Home
  • Retourneren en garantie

Retourneren

Wanneer je spijt hebt van je aankoop kun je de door jou aangekochte producten, onder bepaalde voorwaarden, aan ons retourneren. Dit mag zonder opgaaf van reden. Je mag uiteraard wel een reden opgeven wanneer je dat wenst, dit helpt ons namelijk bij het verbeteren van onze service en ons assortiment.

Na ontvangst van jouw producten heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen of een melding te maken van het retourneren van een product. Na een melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Voorwaarden voor het retour sturen van producten:

  • De goederen ontvangen we graag onbeschadigd retour
  • Verpakt in de originele verpakking
  • Producten welke zijn gebruikt worden niet gecrediteerd
  • Een product waarbij jij zelf een gebrek geprobeerd hebt te herstellen wordt niet gecrediteerd

Na het melden van jouw retourzending storten wij, binnen 14 dagen, het aanschafbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor jouw eigen rekening.

Wij gebruiken in principe voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als welke jij hebt gebruikt voor het betalen van jouw bestelling. Aan terugbetaling zijn voor jou geen kosten verbonden.

Gebruik ons retourformulier in het geval je goederen wilt retourneren.

Retourzendingen mogen gestuurd worden naar:

Stoerehokken.nl

T.a.v. Webwinkel

Barneveldsestraat 43

3927 CB Renswoude

Klachten & garantie

Wij streven er naar om jou als klant zo tevreden mogelijk te houden. Ben je toch niet tevreden over een ontvangen product of onze dienstverlening? Je kunt dit melden via ons contactformulier, per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Zie de contactpagina in onze webshop.

Onze medewerkers van de desbetreffende afdeling streven er naar om de klacht binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om jouw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Wij hanteren de volgende openingstijden:

 

I.v.m corona is de showroom alleen geopend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken